Είπαν για εμάς

ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

http://www.papagou-politeia.gr/images/TEYXOS_96.pdf

Διαβάστε περισσότερα

Το «Τροφήον» του Χολαργού

Το «Τροφήον» του Χολαργού

menoumeholargo.blogspot.gr

Καλωσορίζουμε στην πόλη ένα παντοπωλείο αλλιώτικο από τ’ άλλα, με την υπογραφή του γνωστού Χολαργιώτη επιχειρηματία, Δημήτρη Αζακίδη.

Διαβάστε περισσότερα

Και το όνομα αυτού Τροφήον …

Και το όνομα αυτού Τροφήον …

boreiageitonia.gr

Πριν από λίγες ημέρες άνοιξε ένα υπέροχο παντοπωλείο στην γειτονιά μας στην 17ης Νοεμβρίου στον Χολαργό. Όπως παλιά …

Ένα παντοπωλείο με υπέροχα και εκλεκτά προϊόντα, με προϊόντα που είναι δύσκολο να βρει κάποιος στην Αθήνα, ψαγμένα και ποιοτικά και  το πιο σημαντικό σε πάρα πολύ καλές τιμές… Σε πολύ χαμηλές τιμές. Θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι το κατάστημα είναι πολύ ζεστό και φιλικό ένα πραγματικό κόσμημα για τον Χολαργό. Όποιος επισκεφτεί τον χώρο μπορεί να βρει υπέροχα κρασιά, φοβερά ζυμαρικά και πρωτότυπα για την αγορά, μέλια από την υπέροχη Φθιώτιδα που δύσκολα θα βρει κάποιος στην αγορά, γλυκά του κουταλιού, συσκευασμένες ποιοτικές σάλτσες και διάφορα άλλα προϊόντα που θα πρέπει να πάει κάποιος μια βόλτα από το κατάστημα για να δει από κοντά .

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσήρθατε στο

Καλωσήρθατε στο "τροφήον", το νέο Παντοπωλείο στο Χολαργό

myxolargos.gr

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, στην ονομαστική εορτή του, ο Δημήτρης Αζακίδης άνοιξε τις πόρτες του νέου του καταστήματος στο κοινό του Χολαργού. Και το όνομα αυτού "τροφήον". "Στόχος μου είναι η λογική value for money. Θέλω πραγματικά αυτό που προσφέρω στο αγοραστικό κοινό να είναι στην καλύτερη ποιότητα και ταυτόχρονα στην καλύτερη τιμή. Γι αυτό και το παιχνίδισμα με το όνομα, που προέκυψε από τη λέξη "τροφείον" που σημαίνει το κόστος για το φαγητό και αλλάζοντας το "η" έβαλα μέσα και τη λέξη "τροφή" ώστε να δώσω ακριβώς αυτό, την ποιοτική τροφή στο σωστό κόστος και τίποτε παραπάνω".

Διαβάστε περισσότερα

17ης Νοεμβρίου 71, Χολαργός 15562
210 6560858, info@trofeion.gr, sales@trofeion.gr